OL og VM er over, verdenscupen er avsluttet, men Gunn-Rita Dahle Flesjå har mer å utrette for sesongen 2016 er historie.

Les også: – Det blir en spennende prosess 

Annonse

Denne helga vant Dahle Flesjå det polske rundbanerittet Jelenia Góra Trophy Maja Włoszczowska, som var et rundbaneritt av UCI-kategori HC. Der slo hun blant annet sveitseren Jolanda Neff med over fem og et halv minutt, og fikk revansj for andreplassen i verdenscuprittet i Andorra forrige helg.

Nå setter hun kursen mot Tyskland for å sykle Bundesligaritt til helga. Så blir det UCI maratonritt på Azorene første helga i oktober, og et par uker senere er det sykkelfestival hjemme på Sola.

– Det er mye spennende ritt de kommende ukene, og jeg skal fullføre denne sesongen med Merida-laget i stil, sier 43-åringen.

Les også: – Håper alle andre hadde det like kjekt som meg i dag  

At Multivan Merida legges ned etter sesongen endrer ingenting på veteranens planer, verken for resten av 2016-sesongen eller for videre satsing.

– Det er dette vi brenner for, og den lidenskapen kan vi ikke bare legge på hylla. Det har vært et fantastisk eventyr med Multivan Merida, og vi er glade for det vi har fått oppleve med dem. Men vi satser videre for fullt og tenker akkurat likt rundt videre satsing. Vi har mye erfaring og kunnskap som vi så gjerne vil dele med andre, sier hun til Terrengsykkel.

BESTILL ABONNEMENT: Det beste TERRENGSYKKEL-innholdet hjem i postkassen.