For en uke siden vant Gunn-Rita Dahle Flesjå UCI-rittet i Nals. Denne helga gjentok hun med ny seier i Montichiari.  Dahle Flesjå stakk fra start, og vant med halvannet minutts margin til Maja fra Polen på andreplass.

Annonse

Ingrid Sofie Bøe Jacobsen startet ikke grunnet plager med allergi.

Fagerhaug best av gutta
Resten av A-landslaget, som kjørte UCI-rittet i Tyskland sist helg var også på plass i Italia denne uka, og som sist var Petter Fagerhaug også beste norske av herrene denne helga. Fagerhaug kom på 40.plass totalt, av 160 startende.

– Petter Fagerhaug kjørte nok en gang et strålende løp. Han startet langt bak, men kjempet seg opp, melder landslagsledelsen etter rittet.

– Sondre Kristiansen leverte også et godt ritt. Han var oppe hos Petter, men falt og tapte tid. Siste to runder kjørte han sterkt og var frisk i bena. Eskil (Evensen-Lie) fikk en meget sterk start, men ble nok vel ivrig og måtte betale litt for det på runde to og tre. Imidlertid løsnet det litt og han klatret litt igjen.

Audun Øverbye Hanssen og Fredrik Haraldseth fikk det hardt hele veien i et sterkt felt.

Fullstendige resultater kommer

Rittet i Montichiari hadde kun en klasse for menn elite, mens rittet i Tyskland sist helg hadde egen klasse for U23. Der ble Fagerhaug nummer seks og Evensen-Lie nummer åtte.

Saken oppdateres