Fjørå leverer!

50 topptursyklister lo av birkendeltagerne og koste seg på bratt, sunnmørsk smalsti i helga.Se video

Sist oppdatert 4. september 2013 kl 00.00
Alle Foto: Leif Harald Lie
Alle Foto: Leif Harald Lie

– Tradisjonen tro la vi Fjørå Singletrack Camp til den helga da det ikke er noen andre sykkelarrangement i Norge, forteller en av primus motorene bak arrangementet, Helge Høyvik.

Sunnmørsk singletrack er utvilsomt blant landets beste og mest spektakulære, og selv om klassikerne i Fjørå fortsatt er å betrakte som de beste, så ble det kjørt nye turer også i år.

– I Stranda og Tafjord fikk vi sykla nye stier i år, og særlig i Stranda fikk vi en råflott tur som endte på fergeleiet, sier Høyvik.

– Hvordan var forholdene?

– Det er jo indre strøk og en del sunnmørsk myr, så litt variasjon var det. Fredag bød på strålende sol, natt til lørdag regna det litt, men det tørka opp, og søndag var det litt regn igjen. Men sånn er det her på Sunnmøre.

Også neste år blir Fjørå Singletrack Camp arrangert den helga det ikke foregår andre sykkelarrangement i Norge, som ifølge denne nettsiden blir fra 29. til 31. august 2014.  

Se den fantastiske filmen til Hans Inge Berg fra singletrackhelga på Fjørå:

 

<iframe src="http://player.vimeo.com/video/73623642" frameborder="0" width="425" height="350"></iframe>

Publisert 4. september 2013 kl 00.00
Sist oppdatert 4. september 2013 kl 00.00
annonse
Relaterte artikler

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen