Nuke rundt

Dagsrud

Av: Anders
Sist oppdatert: 18. april 2012 kl 00.00

HVOR?

  • Kommune: Nome
  • Lengde: 10-20 km
  • Tidsbruk: 1-2 timer
  • Vanskelighetsgrad: 3. middels krevende

Slik kommer du dit

Sykkle til dagsrud. Følg grusvei slakt til venstre forbi idretsplassen.

Endepunkt

Grusveien inn mot Landsmarka.

Terreng

Traktorvei, sti og grusvei.

Rutebeskrivelse

Ruta startet på grusvei fra Dagsrud. Den går fort over i Traktorvei mot Heisholt. Følg Denne helt til en gård som har kuer. Sykle forbi et par jorder. Når traktorveien gjør en sving til venstre så går det en sti opp til høyere forbi et strømgjerde for kuer. Følg jorde kanten oppover. Her er det bløtt, myr, sleipt og glatt hvis det nettopp har regnet. Her er det lov å trile enkelte partier. Litt lenger opp blir stien tydeligere og flyten blir bedre. Følg stien. Du kommer til et stikryss, her skal du rett frem. Enkelte steder er stien knotet og dels gjenngrodd.Etter hver blir stien traktorvei. Ta tilhøyere når du kommer ut på grusveien. Nå er det noen kilometer på grus. Følg grusen rett frem og litt oppover. Der veien deler seg i tre skal du rett frem i midten, opp Granhaugveien.Det henger et lite hvit bånd der du skal ta av grusveien over på en sti hvor det blir avsluttning med litt "downhill-morro".Ta til høyere når du kommer trygt ned på Landsmarkaveien, og cruse hjem!

GPS

Tips

Kan kombineres med en runde rundt Tyri vann og "skiløypa" på Sagamoen. Registrer deg på connect.garmin.com så kan du laste ned ruta i .gpx format som virker sammen med Norgeskart appen til på android telefoner.God tur!

Publisert 17. april 2012 kl 00.00
Sist oppdatert 18. april 2012 kl 00.00
annonse
Relaterte artikler

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen