POC Otocon Race Mips er rett og slett noe av det heftigste av fullface-beskyttelse tilgjengelig på markedet i dag.

Med ekstremt lav vekt og god ventilasjon er hjelmen laget for utfordringene som kommer med Enduro-racing. Vekten er bare 750 gram, og nå deler vi ut et stykk POC Otocon Race Mips med Poc Ora goggles til en heldig vinner!

Hjelmen kom nettopp ut på markedet, og har tatt anmelderne med storm - også i Terrengsykkel har POC Otocon Race Mips fått ros for sine detaljer, og scoret 9/10 i test.

Uansett hvor du shredder stier, holder denne hjelmen deg trygg og komfortabel. Foto: POC
Uansett hvor du shredder stier, holder denne hjelmen deg trygg og komfortabel. Foto: POC

Nå har du sjansen til å vinne en hjelm med matchende goggles! Da blir du en av landets første syklister til å stille opp med denne hjelmen på stien.

Alt du trenger å gjøre, er å fylle ut skjemaet nedenfor, svare på spørsmålet om hva POC står for og samtykke i å bli med POC sitt nyhetsbrev.

Vinneren vil bli trukket og kontaktet (pr. epost) etter den 11. juli 2022.

 Dette kan du vinne

POC Otocon Race Mips er det ultimate i fullfacehjelmen. En hjelm skreddersydd for enduro og full av detaljer. Ventilasjonsdesignet retter luft gjennom hjelmen som holder deg komfortabel, uansett om du sykler oppover eller gir full pinne i nedoverbakkene.

Hjelmen kan stykkes opp, den har en patentert integrert Race Lock-justering og en liner med EPP-materiale som gir deg beskyttelse og komfort for alle typer kjøring. Kinn-putene er avtagbare og det er også grillen foran munnen, som gir deg full fleksibilitet, også ute i felten.

Gear up! Bli en av de første i landet med POC Ora og Otocon Race Mips. Foto: POC
Gear up! Bli en av de første i landet med POC Ora og Otocon Race Mips. Foto: POC

POC Ora er skapt for å gi terrengsyklister det optimale utsynet, og er laget for å henge sømløst sammen med POC Sports sine sykkelhjelmer, særlig Tectal og Coron. Ora har en nøytal linse fra industrilederen Carl Zeiss, og gir deg best mulig sikt i variable forhold og i ulikt lys, for eksempel gjennom varierende tetthet av skog.

For å møte kravene til moderne Endurosyklister har Ora fått en utforming uten skum rundt for å gi best mulig luftflyt. Likevel er rammen fleksibel og stroppen godt justerbar, slik at POC Ora sitter godt på plass. Du kan selvfølgelig også bytte linser med den største letthet, noe som gjør Ora til en goggle som dekker alle behov.