Muligheter
#988640 - 22/07/2010 10:42 Wikipedia og terrengsykling
Keanu89 Offline
Nytt medlem

Registrert: 22/07/2010
Innlegg: 1
Hei alle terrengsyklister!

Wikipedia trenger hjelp med å få forbedret og skrevet flere leksikonartikler relatert til terrengsykling. Jeg ønsker derfor å invitere brukere i dette forumet til å bidra, kanskje er det noen som har litt tid til overs i ferien og vil skrive om noe man finner interessant?

Nisjetemaer
For de som ønsker en skikkelig utfordring er det behov for skribenter til artikkelen om 29ere, og om stisykling. Den første er svært kort, den siste inneholder for eksempel ingen informasjon om stisykling i forskjellige land rundtom i verden, ikke engang i Norge. Det er også tynt med referanser til tredjepartskilder (til for eksempel artikler i tidsskrifter eller bøker).

Generelle temaer
Kan noen hjelpe med utvidelse av listen over sykkeldeler? En rød lenke betyr at det er fritt frem å opprette artikkel om temaet. Eller kanskje listen mangler oppføringer på noen spesielle deler. Artikkelen om terrengsykling virker som en grei beskrivelse, men det må da være mer å si om temaet? Se på den engelske versjonen til sammenligning.

Biografier
De som kunne tenke seg å skrive på biografier kunne se på artiklene om Norgesmestere i terrengsykling. Se artikkelen om Ager-Wick for hvordan det kunne gjøres. Nesten alle Norgesmestere i landeveissykling har gode egne biografier, men terrengsyklistene er visst ikke like frempå... eller? ICON_WINK

Håper at noen her kunne tenke seg å dele av sin kunnskap om terrengsykler og terrengsykling!

Topp
#988686 - 22/07/2010 12:21 Re: Wikipedia og terrengsykling [Re: Keanu89]
polkaDOT Offline
Søk hjelp!

Registrert: 27/08/2006
Innlegg: 7980
Sted: Lia øst for holmen.
Dette hørtes veldig interessant ut. Dessverre har jeg litt lite tid akkuratt nå fordi jeg flytter til Spania. Men vil tro at det er mange her som kan gå inn og gi en hjelpende hånd!
_________________________
Ride your bike, and be happy!

Team Ibis / Probike


Topp


Abonner

OM TERRENGSYKKEL

Terrengsykkel skriver om gode sykkelopplevelser. Her møter du ildsjelene og de som pusher grensene. Terrengsykkel gir deg inspirasjon til å sykle mer og finne nye stier. Grundige utstyrstester gjør at du velger riktig utstyr du kan ha lenge. Vi belyser kontroversielle temaer og gir rom for gode argumenter.

Redaksjonen arbeider etter Redaktørplakaten. Holdninger og meninger i Terrengsykkels reportasjer er ikke nødvendigvis i tråd med redaksjonens syn.

Kontakt

Fri Flyt AS
Postboks 4767 Nydalen,
0421 Oslo

KUNDESERVICE ABONNEMENT
kundeservice@friflyt.no
Vi svarer raskt på epost.

ANNONSERE
Ta kontakt
Les hvorfor.


NYHETSBREV
Meld deg på nyhetsbrevet

Terrengsykkel utgis av Fri Flyt AS 
Ansvarlig redaktør: Erlend Sande | Redaktør: Kristoffer Kippernes Utstyrsredaktør: Øyvind Aas
Salg og marked: Alexander Hagen | Daglig leder: Audun Holmøy Røhrt
Nettsiden er utviklet av Fri Flyt Byrå