Innslaget med Andreas Ygre Wiig er blitt delt i to, og i første runde viste snowboarderen sykkelekspert Aslak Mørstad noen av cruxene han har slitt med i Nordmarka. Nå har de to kommet seg til topps, og skal ned røff sti med mye røtter. De som kjenner til Den gule stien, skjønner hva vi mener. 

TERRENGSKOLEN

Som landets største sykkelmagasin føler vi oss forpliktet til å holde kunnskapsnivået oppe blant våre lesere. Med sykkelekspert Aslak Mørstad som programleder tar vi for oss viktige emner som øker bevisstheten innen teknikk og utstyrsforståelse. Det overordnede målet er å gjøre deg til en bedre syklist!

Dette er siste innslag for sesongen, men vi kommer med nye innslag til våren. I mellomtiden kan du klikke deg inn på Terrengskolen sin egen kanal på FFTV.no

SE OGSÅ: Hjemme hos Brage (episode 1)

SE OGSÅ: Hjemme hos Brage (episode 2)

SE OGSÅ: Dyr sykkel kan være bortkastet (episode 3)

SE OGSÅ: Cedric Gracia i Frognerseteren Del 1/2 (episode 4)

SE OGSÅ: Hopp, dropp og manuals med Cedric

SE OGSÅ: Rydd opp i cockpit!

SE OGSÅ: På sykkeltur med Andreas Wiig (1/2)

HER FINNER DU ALT AV TERRENGSKOLEN

Andreas Ygre Wiig ble nylig hedret som ti-årets snowboarder under Snowboard Awards fordi han i årrekker har vært Norges mest profilerte utøver etter Terje Håkonsens storhetsstid. I høst var 34-åringen også aktuell i TV3-programmet Råskap, der han viste enorm styrke, men røyk ut i en hoppetau-duell(!).