Artikkel og film er opprinnelig fra 2018

Sesongen er godt i gang, og her kommer noen tips til de som ønsker å maksimere sitt potensial på sykkelsetet. Dermed har også den syvende (!) sesongen av Terrengskolen fått sin premiere. 

LES OGSÅ: El-sykkel i Oslomarka tillat

Det er mange feller du kan unngå å falle i når startskuddet går. Alt fra forberedelser til taktikk og enkelte tekniske tips. Programleder Aslak Mørstad vet godt hva han snakker om når det kommer til ritt. Den tidligere rundbane og utforsyklisten har tiår med erfaring fra worldcup i rundbane, og er fortsatt en meget respektabel utøver i den norske endurocupen. I fjor vant han Terrengsykkelrittet i sin klasse. Han har også vunnet Terrengsykkelrittets utfor/enduro-pris mange ganger. Østmarka er hans hjemmebane, og hvert år bygger han opp sitt eget team (Team Letth) til å gjøre det best mulig i nettopp Terrengsykkelrittet. 

Nå som programserien Rittklar tar en pause, fyller dermed Terrengskolen vakuumet som oppstår for rittklare lesere.

TERRENGSKOLEN

Senere i serien skal Aslak Mørstad hjelpe oss til å bli enda bedre på å sykle. Utfortalentet Brage Vestavik skal tilbake på banen, og forhåpentligvis får vi Aslak til å gjøre ting han ikke kan på sykkelsetet. Dessuten skal vi tilbake til Trysil enda en gang for å sykle landets best tilrettelagte sykkelstier. 

EPISODE 1: Maksimer ditt rittpotensiale

EPISODE 2: Familieproblemer

EPISODE 3: Når el-sykkelen blir nødvendig

EPISODE 4: Dropp med Vestavik og Mørstad

Alt av Terrengskolen