Nå som Aslak og Brage endelig har fått skværet opp etter teaser-episodens hendelse, kan de to endelig begynne å snakke sammen. Som en av landets mest erfarne og meritterte syklister har Aslak flere hundre rekrutteringer på samvittigheten. Linjevalg er noe av det han snakker mest om, fordi det er noe av det kursdeltakerne hans sliter mest med – på alle nivåer. 

SE OGSÅ: TA TJUVEN!

I denne episoden av Terrengskolen har Aslak tatt proffsyklist Brage Vestavik med til Hauketo for å se på et «problem» han betegner som ganske typisk. Hvordan vil Brage løse utfordringen, og vil de to velge samme linje? Få innsikt og innblikk i to meget dyktige syklisters tankegang i sesongens første episode av Terrengskolen. 

TERRENGSKOLEN 

Terrengskolen går nå inn i sin sjette sesong (!) med Aslak Mørstad to programleder. I de senere innslagene har den rutinerte syklisten stadig hatt med seg flere gjester, og i år er blir det flere innslag med utforsyklist Brage Vestavik.  Det er et spennende team, da de to kommer fra forskjellige skoler og tilnærmer seg sykkelmessige utfordringer ganske ulikt.

Se alt av Terrengskolen