Her kommer andre del av Terrengskolen sin eksklusive sykkeltur med Cedric Gracia. Første runde lærte han oss hvordan du gjør en god gammeldags slædd. Nå skal vi lære hvordan han hopper, dropper og drar på bakhjulet i terrenget. 

TERRENGSKOLEN

Som landets største sykkelmagasin føler vi oss forpliktet til å holde kunnskapsnivået oppe blant våre lesere. Med sykkelekspert Aslak Mørstad som programleder tar vi for oss viktige emner som øker bevisstheten innen teknikk og utstyrsforståelse. Det overordnede målet er å gjøre deg til en bedre syklist!

Det ble et kort og intenst møte med den karismatiske kjempen fra Pau i Frankrike. 37-åringen med en karriere som inneholder alt fra seier i Red Bull Rampage, Crankworx, Nissan Downhill Cup og Mondraker Enduro series. Mer trenger man vel ikke å si, enn at denne mannen har fått et tv-spill oppkalt etter seg. 

Cedric Gracia er ikke den første kjendisen som inntar de sagnomsuste stiene i Frognerseteren, men det er ikke mindre artig å høre tilbakemeldingene fra en globetrotter i hans kaliber. Regnet pisset ned og stiene var glatte som de bare kan være i Nordmarka. Likevel holdt ikke Gracia igjen med godordene om at dette var sånn han likte det: ekte, røft, lekent og ikke for mye inngrep av spader og treverk. 

SE OGSÅ: Hjemme hos Brage (episode 1)

SE OGSÅ: Hjemme hos Brage (episode 2)

SE OGSÅ: Dyr sykkel kan være bortkastet (episode 3)

SE OGSÅ: Cedric Gracia i Frognerseteren Del 1/2 (episode 4)

 

HER FINNER DU ALT AV TERRENGSKOLEN