Hva?

MotoGoose trehjulssykkel

Testperiode

1 sommer

Testforhold

Pent vær

Pris:

ca 899 kr (?)

Vekt:

Vanlig

Web:

www.beach-mountain.no

Bling!

Denne stilige sykkeltypen, med aner bakover til strømlinjeformet design på 50-tallet, kommer nå også som barnesykkel. MotoGoose er trehjulssyklenes cruiser og et mareritt for småbarnsforeldre på snartur i lekebutikken. Er den først oppdaget, må du overbevise stort for at ikke denne skal ende opp i handlevogna.

MotoGoose er utstyrt med ting få andre trehjulssykler har: flammelakkert tank, fyldige skjermer også med flammelakkering, riser styre med to speil og holker med lock-on aktige ringer, stor forkrommet lykt(uten lys), luftfylte hjul, dobbelt krone gaffel og et voldsomt sete.

Lydløs

De luftfylte gummihjulene gjør sykkelen nærmest lydløs på nesten alle underlag. I tillegg gir de bedre grep og komfort.Staselig som den er bør den nok behandles litt forsiktig. Klistremerkene sitter ikke så godt og mye bruk av plast gjør den sårbar for røff bruk. En dag i barnehagen og den hadde vært ferdig kildesortert.

Stor sykkel

Denne trehjulssykkelen er ganske stor. Først en stor treåring rekker ned til pedalene og med litt lengre krankarmer kreves det lange bein for å holde tråkket rundt. Setet kan justeres bakover slik at ganske store barn klarer å sykle på sykkelen. Det finnes også en junior utgave for de som ikke kan vente. For en fireåring er det kanskje tohjulssykler som gjelder og i den daglige leken blir ofte MotoGoose stående mens tohjulingen er mer utfordrende å leke med. Men når venner kommer på besøk er det ikke tvil om hvilken sykkel som er kulest.