Det har dukket opp en drøss med Latino-style lowriders de siste åra, men Kona's BikeHotRod er en av de drøyeste, og som ivrige syklister er det selvsagt latterlig morro å slenge beinet over dette monsteret.

For det er et Monster. Et skikkelig ett. Et langt ett! Dette er syklenes vogntog. Lang, slakk, treig og veldig morsom. Store dekk, klassisk "outlaw" sittestilling og 3-girs Shimano Nexus-nav gjør at dette bare kan karakteriseres som årets lekesykkel. Eller eventuellt "Poseur-Object Of The Year". For det hersker jo ingen tvil om at dette er en helt ubrukelig sykkel. Helt elendig til å bruke fra A til B selvsagt. Men det er jo heller ikke poenget. Dette er bare morro. Masse morro. Og selvsagt helt KOKKO!

Og som de kritiske journalistene vi er, må vi selvsagt påpeke noen mangler. Den har jo ikke ryggevarsel. Det burde den vært utstyrt med. Piip-Piip, liksom. Og revers hadde også vært fint. Dette e'kke sykkelen du slenger rundt på en-to-tre. Også ville vi selvsagt hengt på en revehale eller to. En flaskeholder for Jack Daniels og et sørstatsflagg burde også vært standard.

Prisen? Syv høvdinger. Hvis du klarer å få tak i én... De har jo ihvertfall én stående på Bikes and Boards på Grünerløkka.