K-edge har spesialisert seg på å lage friske alu-dingser til sykkel. De lager alt fra kjedestoppere til diverse fester for computere og kameraer. De var blant de første ute med Garminfester som gjorde at du kunne montere computeren foran styret. Dette er supert på landeveissykkelen, men kan gjøre computeren litt utsatt til på terrengsykkelen.

Vi har testet deres superenkle og elegant topplokkfeste. Dette legger du under styreframspringets topplokk som en ekstra avstandsring og fester enkelt computeren i festet. Festet fungerer til EDGE 500, 510, 800 og 810.

Festet erstatter ringen over fremspringet hvis du allerede har en der, har du ingen over fremspringet fra før, kan du likevel montere dette festet enkelt over fremspringet.

På sykler der du har fremspringet pekende nedover er det såre enkelt å montere dette. Ikke trenger du å løsne fremspringet heller. På sykler med kort fremspring kan det være litt verre. Du kan kjøpe en justerbar variant, men vi løste det ved å montere en ekstra ring under computerfeste slik at festet unngikk å ta nedi fremspringet styreskruer.

Computerfestet er veldig solid, lett å montere, relativt lett og ser litt kult. En klar oppgradering spør du oss.

Bestilles på nett fra Amazon eller andre steder der de har K-edge.

K-Edge Stem mount Vekt: 21 gram Pris: 24.99 US$