Trek Remedy er en moderne stisykkelklassiker. Siste generasjon av modellen er en kapabel stisykkel med 27,5-tommers hjul og allsidige egenskaper. I Trek-katalogen er det de siste årene Slash som har tatt over som enduro-våpenet, men denne kommer kun med 29er-hjul. Remedy er likevel også den tiltenkt enduro-bruk, uten at den i like stor grad er spisset mot slikt. 

Remedy 9.7 gir et kvalitetsinntrykk. Karbonrammen er flott, med elegant og funksjonell vaierføring og fine linjer. Demperopphenget med ledd som roterer rundt bakakslingen er blant bransjens mest tråkkeffektive og følsomme utfor. Kombinert med den såkalte Re:Aktivedemperteknologien (utviklet sammen med Penske), oppleves Remedys demping av slag som veldig smidig, samtidig som sykkelen holder seg godt oppe under ivrig tråkking. 

Treks egne Bontrager-komponenter har de siste årene blitt flotte tilskudd til Treks sykler. Hjul, styre, stem, senkepinne og dekk holder høy kvalitet og overbeviser med god funksjon og ergonomi. Dekkene er gripevillige uten å være de groveste. Senkepinnen matcher bransjestandarden Rock Shox Reverb med suveren tommelbryter under styret.