Testens andre lykt fra NiteRider har 1800 lumen, og ligger prismessig likt med for eksempel Lupine Piko. Den er dog en god del tyngre. 

Du finner batteriindikator på toppen av lyktehodet, som huser en reflektor med tre LED-pærer. Her sitter også av/på-knapp. Batteriet er slankt og har gummiert anleggsflate. Det festets med to borrelåsstropper. Hjelmfeste følger også med. Vi har ingen ting å utsette på innfesting av batteri – bedre kan det ikke gjøres. Men i likhet med Pro 3600 Enduro-lykten reflekterer ikke prisen helt kvalitetsfølelsen på innfestingen på styret. 

Spesielt utformede kontaktflater på ledningen mellom batteri og lyktehode er litt krøkkete. Knappen på toppen av lyktehodet er enkel å treffe, men vi kunne ønsket oss mer definerte klikk og tydeligere respons når vi endrer moduser. Når lykten først er montert og satt i ønsket modus, er det dog bare fryd og gammen. Lyskjeglen er hakket bredere på nært hold enn hva for eksempel Lupine Piko er, og den har generelt jevnere lyskjegle. I kraftigste lysmodus er det mer enn god nok lys til krevende stisykling,