Tilfeldigvis koster også alle de tre karbonsyklene det samme, 21999 kroner. Sykkelen møter oss med en spesielt lekker blåfarge og en utstyrspakke som ikke trenger noen oppgraderinger.

X60-modellen er en helt ny 2020-modell. GRX-komponentene fra Shimano. Shimanos første rendyrkede grusgruppe kommer i flere nivåer. RX810-gruppa på Pursuit X60 tilsvarer Ultegra-nivå for landeveisgruppene. GRX-gruppen har flotte hendler med noe større girknapper og bremseblad enn landeveigruppene. Vi liker hvordan hendlene ligger i hendene. Den økte størrelsen passer fint med behovet for litt fastere grep på grusunderlag. I tillegg til hendlene er den viktigste forskjellen fra 105 og Ultegra den grus-orienterte kranken. 46 og 30-tenners tannhjul kombinert med stor 11-delt kassett med spenn fra 11-34 gir plenty med funksjonelle gir på tregere underlag og i brattere bakker enn vi vanligvis sykler på landeveissykkel. 

Den flotte karbonramma har tynne setestag og kraftig gaffel. Det er ikke lagt opp til egne bagasjefester på gaffelbeina, men både ramme og gaffel har fester for skjermer. På overrøret er det egne gjengede hull som passer en flaskeholder eller en veske som kan monteres i de samme festene.