I likhet med Six Pack Mk8 fra samme produsent, og lyktene fra Hope, oser denne lille sylinderformede lykten av kvalitet. Her sitter batteriet i samme enhet som lykten, som skal levere 1500 lumen. Lykten monteres til styret med et enkelt feste med gummistrikk. Den kommer også med et snedig feste til hjelmen, hvor det er to stykker i plast som monteres henholdsvis på innsiden og utsiden av hjelmen. Lykten kan lades både via nettstrøm og USB, og eksternt batteri kan kobles til.

Her har man følelsen av å ha et kvalitetsprodukt på styret. Styrefestet står seg nesten som litt spinkelt mot lyktehodet som er bygd i metall, men det fungerer godt. Hjelmfestet gir samme inntrykk. Det er lett, og det gir god fleksibilitet. Betjening av lykten er dog litt under pari. Den lille, glatte knappen i metall er kronglete å betjene, spesielt med litt tykkere hansker og i fart. I likhet med Six Pack-lykten, har også Diablo flere moduser som du kan sette den i. Vi synes dette er en i overkant avansert løsning. Dette kunne vært løst ved å bare ha 4-5 lysmoduser som flere av de andre lyktene. Det enkle er tross alt ofte det beste. Når det er sagt, så leverer lykten tilstrekkelig med lys til sykling.

Førsteinntrykket er en bunnsolid lykt for feinschmeckere, men det følges ikke helt opp med tanke på brukervennlighet. En lykt som leverer så godt på byggekvalitet, hadde fortjent bedre knapp for betjening. Exposure Diablo leverer dog jevnt og bra lys, den lille størrelsen tatt i betraktning. En av våre favoritter til hjelmbruk.