FAKTA

BIKEWASH PRO PRIS: 1499 kroner | Bikeshop.no 

VANNTANK: 20 liter

SLANGELENGDE: 600 cm

OPPGITT MAKSTRYKK: 9 bar

OPPGITT BATTERITID: 30 min

VEKT UTEN VANN: 5,5 kilo

MÅL: 46x34x27 cm

HJUL: ja, små


MEDFØLGENDE TILBEHØR: Smal børste, dusjhode, lykt, USB-lader


JUSTERBAR STRÅLE: ja, ved å vri på dysen


EKSTERN VANNTILKOBLING: ja - pumpa kan brukes løst med ekstra slange


BILLADER: ja 

I tillegg til mye vann byr Bikewash Pro også på noen bonusfunksjoner som kan komme til nytte på biltur med sykkel. Bikewash Pro inkluderer også en ganske så kraftig lommelykt, samt en USB-lader for lading av telefonen, lydplanke, kameraet eller GPS. Fint hvis du er på telttur med bil og sykkel.

TILBEHØR: Bikewash pro kommer levert med børste, dusjmunnstykke, USB-lader, lykt og separat vannpumpe

Den store vanntanken har stort påfyllingshull uten noe bremsende lter. Her er det bare å fylle opp så fort springen din klarer - eller springen blir kanskje feil. Vaskeren er såpass stor at du vil slite med å få den under springen i vasken. Dusjen eller hage- krana må brukes ved påfylling. Bikewash Pro-vaskeren kan lades, og brukes direkte med strøm fra 12v-utaket i bilen. Dette kan være nyttig i en knipe. Batteriet er oppgitt til å vare 30 minutter ved spyling.

TIL FLERBRUK: Navnet til tross Bikewash Pro byr på funksjoner utover det å vaske sykkelen. Stor vanntank gjør sykkelen ren, men både spyler og tilbehør er av lavere kvalitet enn Bosch

Selve spylingen fungerer ganske bra. Strålen lar seg justere som på et vanlig hageslan- ge-munnstykke ved å vri på tuten. Den skarpeste strålen gir ok trykk, men vesentlig mindre vannvolum enn vaskeren fra Bosch. I tillegg føles pistolen ganske så skjør. Festet av børsten eller dusj-munnstykket er også ganske skjørt. Vi opplevde at børsten falt av pistolen under vaskingen. I tillegg er børsten veldig spinkel og tynn i busten. En oppvaskbørste eller dobørste separat fungerer bedre.

Vannmengden i tanken kompenserer litt for manglende trykk og vannvolum i selve strålen. Du klarer nt å få en realt skitten sykkel ren med en full tank. Kanskje også to. I hvert fall hvis du er litt nøye på såpespyling, børsting og svamping underveis. En stor vasker med stor vanntank som mangler litt på kvalitetsfølelsen og spyleevne. Såpe og klut bør du legge til settet med selv. 

USB: Bikewash Pro kan brukes som mobil-powerbank
PUSLETE: De små hjulene på Bikewash Pro gjør den ikke så lett å trekke med seg med full tank.
SMAL: Børsten til Bikewash pro er smal og stiv og sitter dårlig på spylepistolen. Bruk en oppvaskbørste fra Jordan i stedet.
PLUSS
Stor vanntank, lykt, mobillader og billader, kan brukes som vannpumpe for ekstern vannkilde
MINUS
Hjul og håndtak fungerer dårlig, lite vann i strålen, lav kvalitetsfølelse på pistol og børste