Sommeren er her for alvor, og når vi går forsiktig inn i juni måned er det på tide å ta et tilbakeblikk på det som ble mest lest på terrengsykkel.no i mai 2021. 

På topplista finner vi noen gamle travere, men også nye saker og tester som har funnet nye lesere.

Annonse

Dette er de 10 mest leste sakene på terrengsykkel.no i mai: 

1 Sykkelbriller

En ting er å være rask, men man skal jo helst se litt rask ut på sykkelen også. Raske og ikke minst gode sykkelbriller er viktig, her er vår test av de råeste sykkelbrillene på markedet med fotokromatiske glass. 

2 Å kom igjen´a...

Det er dessverre ikke nytt, men fra tid til annen finner noen det for godt å sabotere stier i naturen. Dette rammer ikke bare syklister, men alle brukergrupper. 

3 Mer sti i Hallingdal

Det skjer mye i Hallingdal om dagen, og denne saken om stier som skal ferdigstilles ble populær i mai måned. 

4 Sånn skal du trene

Vel, kanskje ikke akkurat sånn - men forskningsmiljøet på Lillehammer gjør stadig nye funn rundt intensitetstrening

5 En gammel klassiker...

Denne saken har toppet listene våre flere ganger før, også i mai måned... 

6 Elsykkel-test

Tilgangen på nye sykler er kanskje begrenset, men denne testen gir deg en god pekepinn på hva du kan se etter på bruktmarkedet. 

7 Sykkelferie med familien? 

Heldigvis kan man si, er det flere gode tilbud med stisykling i Norge enn noen gang før. Også hvis du skal på ferie med familien, og vil sykle på fine, tilrettelagte flytstier. Denne guiden gir deg en fin introduksjon

stisykling hemsedal
POPPIS: Stisykling har blitt en populær familieaktivitet - her får du en intro til hvor du kan drive med det. Foto: Kristoffer H. Kippernes

8 En ganske rå sykkel

Vi testet BMC´s nyeste ritt- og stisykkel. Ja, du leste riktig, denne sykkelen beveger seg på en knivsegg mellom to kategorier, og er noe av det råeste vi har prøvd

9 Fulldempere for barn

Hvis arvingen blir skikkelig ivrig på sykkel, så finnes det spesialiserte terrengsykler som er ekstra godt tilpasset de små. Det råeste er kanskje fulldempere for barn - her får du en oversikt. 

10 Wattbasert trening

Det finnes en hel haug med smarte og elektroniske hjelpemidler til sykkeltrening. Men få verktøy er så presise og målbare som en wattmåler. Her kan du lese mer om hvordan det fungerer.