April måned er lagt bak oss, og vi går med stormskritt mot våren. 

Det er vår i lufta, og flere har for lengst tatt fram syklene. Vi markerer også overgangen til mai måned med å se litt tilbake. 

Annonse

Her er de mest leste sakene på terrengsykkel.no i april måned. 

 

 

1 Luft i dekkene

Allmenkunnskap? Tja, fortsatt er det mange som lurer på hvordan man fyller luft i dekkene, og heldigvis er det hjelp å få. Denne saken topper lista nå på våren. 

 

2 Elsykler testet i 2020

Flere i bransjen sliter med leveringsproblemer, da er det kanskje bruktmarkedet eller noen fjorårsmodeller man må vurdere? Vi testet flere av de beste elsyklene i 2020, og denne saken havnet nesten på topp i april.  

3 Fra Fredrikstad til Nesodden på sti

Mange vil si at det beste med terrengsykkelen er at den kan brukes til å dra på eventyr. Det gjorde denne gjengen, som tilbakela over 14 mil på sti, i én smell fra Fredrikstad til Nesodden. Det var det mange som fant glede av å lese om, hvem blir neste syklist ut med et eventyr verdt å skrive om? 

4 Bakom scenene med Brage Vestavik 

Han har vært den store snakkisen både i Norge og det internasjonale sykkelmiljøet denne uka med sine X Games-bravurer. Vi dro til Mysen og så på noen av de vanvittige elementene Brage Vestavik brukte i innspillingen av sin edit. 

5 Sykkelmiljøet i Arendal

I stisykkelsammenheng er nok Arendal mest kjent for stinettverket Tungvekteren, men det er også et særs levende sykkelmiljø der. I serien Dedikasjon er det viet en episode hvor vi får bli med på sykkeltur.  

6 Brage Vestavik i X Games Real Series

Editen til Brage Vestavik fikk bein å gå på. Det ble både sølv fra dommerne, og en soleklar seier i seernes avstemning, her kan du se editen hans.

 

7 Testvinnere fra 2020

Vi testet terrengsykler i flere kategorier i 2020 - her har vi samlet vinnerne i de forskjellige kategoriene. 

 

8 Sølv til Brage

Alle gode ting er tre? Intet mindre enn tre toppsaker med Brage Vestavik denne måneden, men det er kanskje ikke så rart. Her forklarer dommerne hva som gjorde at den norske syklisten fra Mysen klatret nesten helt til topps.  

9 Best i test 

Visste du at Terrengsykkel har et stort og rikholdig arkiv av sykkeltester? I denne artikkelen har vi samlet flere av testvinnerne, og denne saken snek seg inn på topplista for april. 

10 Erik Hægstads Scott Spark Supersonic

Det er nå i helgen at landslaget med Erik Hægstad i spissen endelig skal sykle ritt i utlandet igjen. Det skal han gjøre på sin Scott Spark Supersonic. Vi tok en nærmere titt på den lekre rittsykkelen, og det var populær lesning.