Les også: Stor guide til stisykling i Trysil

– Vi forventer sinnssykt mye folk til Trysil i høstferien, og det blir det nesten Utflukt-stemning med sykkelarrangementet Bike Out på lørdag 7. oktober, sier Gro Bruksås i Destinasjon Trysil.

Annonse

Se bildene fra Utflukt: Stifesten i Trysil 

På Bike Out blir det musikk, god stemning og arrangementer hele dagen, familiedag i GT Bike Park, og muligheter til å teste de nye løypene innerst i Gullia. Her er det åpnet flere kilometer med tekniske, mer krevende stier, i løpet av høsten.

Les mer: Redneck fyller et behov i Trysil 

(Saken fortsetter under) 

Se film fra de nye løypene 

Pumptrack-konkurranse og Lucky Ducky-ritt
– Lucky Ducky-rittet for de aller minste. Det er selvfølgelig premie til alle barn, og så trekker vi en vinner som får en GT barnesykkel, sier Bruksås.

Videre blir det tips og triks ved pumptrack’en, samt pumptrack-konkurranse. Der kjøres det to klasser: en for de under 11 år og en for ryttere fra 12 år og oppover. Vinneren får en GT BMX-sykkel.

I tillegg har Sport Lodgen har invitert mange aktører som kommer til å stå med stand utenfor Radisson. Det blir muligheter for å teste neste års sykler fra GT, Scott og Trek.

Les også: Hafjell med nye konkurranser til avslutningshelga 

Filmkonkurranse
I forbindelse med høstfesten arrangerer Trysil også en filmkonkurranse.

– Vi kjører i tillegg en filmkonkurranse nå sammen med GoPro, hvor man skal lage sykkelfilm fra Trysil. Vinneren kåres den 7. oktober og det kjempes om er en utstyrspakke fra GoPro. I tillegg kjører vi filmen i våre kanaler og kanskje vise den på storskjerm på Radisson i løpet av Bike Out-dagen, sier Bruksås.

Bidrag til  filmkonkurransen må leveres innen 4. oktober.

Mer informasjon om filmkonkurransen

Pumptrack Trysil 2017 - Gisle Johnsen Utflukt 1400x744
I pumptracken blir det konkurranse 7 oktober. Foto: Gisle Johnsen

I pumptracken blir det konkurranse 7 oktober. Foto: Gisle Johnsen

Les også: Stor test av klikkpedaler

Les også: Test av liggeunderlag

Her finner du alle sakene vi har skrevet om stisykling i Trysil