Terrengsykkel og terrengsykkel.no er en del av forlaget Fri Flyt AS, som også gir ut magasinene Fri FlytUteKlatring og Landevei. Nettstedet terrengsykkel.no står for den daglige kontakten mellom leseren og bladet Terrengsykkel.

Har du spørsmål om abonnement, distribusjon, når bladet kommer i postkassen eller status på ditt abonnement? Se minside.friflyt.no eller ta kontakt med kundeservice@friflyt.no

 

Kristoffer Hollingsæter Kippernes  //  Redaktør

G19_LTSLAUNCH_8299L

Kristoffer står for den administrative og daglige driften av Terrengsykkel og terrengsykkel.no. Han er utdannet fotograf, og begynte å jobbe frilans for Terrengsykkel i 2010. Han jobbet tett med redaksjonen med både fotografering, sykkeltesting og reportasjearbeid, og ble fast ansatt som redaktør i 2014. Kristoffer har gitt ut boken Stisykling i Norge, en guidebok med stier fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. (Fri Flyt Forlag 2014).

 

 

 

Øyvind Aas // Utstyrsredaktør

21-42-40_fancybox

Øyvind har hele elleve års fartstid i Terrengsykkel, både som redaktør og sykkeltester. Nå jobber han som utstyrsredaktør for flere av Fri Flyts magasiner, Terrengsykkel inkludert. Han har ansvar for testing og omtaler av utstyr i både Terrengsykkel, Landevei og Ute. 

 

 

 

Ingeborg Scheve // Nettjournalist

ingeborg

Ingeborg står for daglige nyhetsoppdateringer på terrengsykkel.no og landevei.no, og følger det norske sykkelmiljøet tett. Hun har bachelor i journalistikk og mastergrad i digitale medier fra USA.