Laget blir registrert i UCI som Abax-Giant og består foreløpig av Greg Saw og Øivind Bjerkseth. I fjor syklet begge for Birk Sport Racing powered by Abax.

Les også: Sammenlagtpallen i Alpes Epic 

Starter sesongen i Syden
Saw sesongdebuterer med Lanzarote 4-dagers i begynnelsen av februar.

– Etter at Lazarote 4-dagers fikk UCI-status kom det en skare med proffer dit i fjor, så farten var overraskende høy for et ritt så tidlig på sesongen, sier Saw, som vet hva han går til og regner med å få en sjokkstart på rittsesongen.

Som lag blir hovedmålene for sesongen først Algarve Challenge in Portugal i mars, der Saw syklet inn til en 11. plass sammenlagt med Lars Granberg i fjor.

– Algarve Challenge blir kombinert med treningssamling der vi skal samle mil og sykle mye. Rittet går over tre dager og etappene består av både grusveier og sti, så det burde passe oss bra. Men nivået er høyt ettersom også dette rittet har UCI-status og tiltrekker seg mange av de internasjonale profflagene. Om vi kommer inn blant de topp 10 skal vi være fornøyde, sier Saw.

Les også: Topp 15 i UCI-sesongdebuten 

Saken fortsetter under

Øivind Bjerkseth under Alpes Epic i fjor, der han og Greg Saw ble nummer to sammenlagt. Foto: Greg Saw

Skal syns i Norge
Fra april satser Saw og Bjerkseth på de store norske maratonrittene både i og utenfor Norgescupen.

Saw og Bjerkseth blir også lagkamerater med de fem ringrevene som sykler for Giants nye ambassadørlag: Rune Høydahl, Truls Haugseth, Pål Møller, Jon Kristian Svaland og Jo Nordskar.

Les også: Høydahl og Co tilbake i 2018 

Greg Saw under fatbike-NM på Lygna i fjor vinter. Foto: Per-Eivind Syvertsen