Ola Jåvold Landmark, som debuterte i Enduro World Series med 20. plass i Canazei i Italia for en uke, ble nummer 21. på helgas runde. 

Men denne gangen var Jåvold Landmark innom topp-15 på flere av etappene på søndag, og kjører seg opp fra 25. plass etter lørdagens etapper til 21. plass  totalt, til tross for uflaks.  

– Jeg følte meg generelt mye tryggere denne helga, og kjørte fartsetappene slik jeg vil kjøre dem. Jeg klarte å slippe på og syklet mye råere enn tidligere i uka. Så tar med meg gode enkelt etapper og et ganske bra resultat sammenlagt, sier Jåvold Landmark. 

Topp 3 menn U21
1. Antoine Vidal, Frankrike, 45:24.22
2. Brady Stone, Australia, + 00:12.23
3. Francescu Camoin, Frankrike, + 01:14.88
--
21. Ola Jåvold Landmark, +3:15.32

Les også: 
– Neste helg skal jeg gå over sykkelen en ekstra gang før rittet 
Slo Zakka i TraktorLand enduro 

Saken fortsetter under

På det jevne for Zakka
20. plassen i Les Orres er på linje med det Zakarias Blom Johansens har levert så langt i Enduro World Series denne sesongen. På de foregående rundene har Blom Johansen ligget mellom 16. og 21. plass. Kombinert med Gusti Wildhabers åttendeplass, Greg Callaghans 18. plass og Sofia Wildenroth på 24.plass tok Cube Action Team imidlertid tredjeplass i lagkonkurransen. Laget ligger nå på femteplass sammenlagt etter fem runder. 

Topp 3 menn
1. Edward Masters, Pivot Factory Racing/Australia, 43:31.79
2. Richie Rude, Yeti/Fox Shox Factory Team/USA, +00:00.94
3. Adrien Dailly, Team Lapierre/Frankrike, + 00:14.38
--
20. Zakarias Blom Johansen, Cube Action Team, + 1:44.66

Her øver du enduro 

Høyere nivå i dameklassen
Vera Leivsdottir var eneste norske i dameklassen. 

– Det virker som at nivået på damene er høyere og jevnere i år enn tidligere, så plasseringen min ble ikke så bra, men det er ikke det viktigste for min del. Det var veldig gøy her nede, og det var mye kule løyper på denne runden, sier Leivsdottir, som ble nummer 30 av 37 i dameklassen. 

– Jeg er veldig fornøyd med hvordan jeg syklet, og at jeg syklet jevnt. Det er lange løyper og jeg ble ganske så kjørt av nedoversyklingen, så det var deilig at denne runden hadde en del heiskjøring på transportene, sier hun. 

Det var Isabeau Courdurier fra Frankrike som vant runden. Hun leder også serien sammenlagt.

Nå er det utfor-NM i Hafjell 20. til 21. juli som er neste for Leivsdottir, før hun reiser til neste runde i Enduro World Series uka etter. Den går i Whistler i Canada. 

Les også: Åpner for enduro i utfor-NM 

Interessert i enduro? Her har vi samlet stoff som nyheter og resultater om enduro, bilder og tester av endurosykler