Romsdal Endurocamp, som har plass til maks 18 deltakere, står Tommy Aslaksen, ildsjelen som blant annet også har ansvaret for sykkelaktiviteter på Ekstremsportveko i Voss og stisykkelfestivalen på Folven i Stryn. 

Les også: Folven-festivalen lanserer enduro 

Base i Isfjorden
Romsdal Endurocamp har base på Villa Vengetind i Isfjorden, som er utgangspunktet for turene. Selv om verken turer eller andre programposter spikres endelig før Aslaksen ser hva syklistene ønsker seg, har han noen tanker om steder som kan egne seg basert på gjeldende værmelding. 

– Vi har flere alternativer til turer, så akkurat hva vi lander på kommer an på hva deltagerne ønsker. Men denne helga satser vi på fjord og kyst turer, ettersom været ser ut til å bli veldig fint å sommerlig. Lørdag blir det en tur med 1100 høydemeter på øya Rødven, og søndag står det en tur med 700 høydemeter i ytre Romsdal på planen, sier han.  

Se stipatruljens tur i Napen 

God stemning
Aslaksen håper konseptet blir godt mottatt, og legger til rette for at deltakerne skal få unike opplevelser og bli kjent med hverandre. 

– Romsdal endurocamp tilbyr en festival med relativt få deltakere med fokus på de beste stiene i området, god mat og afterbike i Isfjorden. Med såpass få deltakere forventer vi fornøyde folk og en deilig stemning, sier han. 

Aslaksen legger til at det fortsatt er mulig å melde seg på til helgas festival, samt at det er satt opp en tilsvarende camp 17. til 18. august. 

Les også: Full pott for stifesten i Stryn 

Se også stor oversikt over alle sesongens sykkelfestivaler i siste utgave av Terrengsykkel (nummer 82) helt fram til snøen faller i oktober. 

Romsdal Endurocamp

Når: 14.-16. juni
Hva: Endurocamp med stisykling 
Hvor: Villa Vengetind, Isfjorden 
Hvem: Stisyklkster
Pris: 2990,- kroner
Mer informasjon på Facebook og campens hjemmeside