Julekalender

Julekalendere på internett finnes det mange av. Denne er for oss sykkelinteresserte: 24 dager til julaften - 24 muligheter til å vinne sykkelutstyr. Arrangørerne bak Grenserittet har laget en julekalender med 24 spørsmål og 24 premier.

Sist oppdatert 13. januar 2006 kl 10.52
Strømstad: Startpunkt for Grenserittet
Strømstad: Startpunkt for Grenserittet

Ikke nerdequiz

Konkurransen favoriserer dessverre ikke de med høyt score i nerdequizen på Utflukt. Julekalenderen er en uhøytidelig konkurranse med enkle spørsmål hver dag fra 1.- til og med 24. desember. Gavene fra Grenserittet blir presentert inne i luken. Det blir trukket vinnere fra alle som har svart riktig på dagens konkurranse og trekningen finner sted påfølgende arbeidsdag.

Premier sendes direkte til vinnere i posten, og disse blir selvfølgelig også gratulert på rittets hjemmesider.-Vi har mange fornøyde ”grenseryttere” som vi ønsker å sende en litt annerledes julehilsen til i år, sier rittleder Thor Fagereng

Her finner du Julekalender.

Vil du ha litt mer sykkelinternettunderholdning kan du sjekke ut Santa Cruzsin animasjonfilmserie Shread Heads med nye kommende episoder.

God Jul!

Publisert 1. desember 2005 kl 00.00
Sist oppdatert 13. januar 2006 kl 10.52
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen