Filmpremiere på Utflukt

Det blir en ny norgespremiere på sykkelfilm under stisykkelfestivalen Utflukt i Trysil. «Return to Earth» fra Ant Hill Films ventes å være et av sesongens høydepunkt.

Sist oppdatert 10. mai 2019 kl 13.30
FILMPREMIERE: Det blir visning av filmen Return To Earth fra Ant Hill Films under stisykkelfestivalen Utflukt i Trysil. Foto: John Andre Moldestad.
FILMPREMIERE: Det blir visning av filmen Return To Earth fra Ant Hill Films under stisykkelfestivalen Utflukt i Trysil. Foto: John Andre Moldestad.

Les også: Vår komplette guide til stisykling i Trysil

I slutten av juni er det nok en gang klart for stisykkelfestivalen Utflukt i Trysil. Festivalen som trekker flere hundre stisyklister til Trysil hvert år, har også i år et innholdsrikt program. Et av høydepunktene i 2018 var visningen av filmen The Moment, som dykker ned i freeridesyklingens historie – det som på mange måter

Festivalsjef Tonje Sameien gleder seg til å kunne vise nok en norgespremiere til ivrige stisyklister.

 – For festivalen er det veldig gøy å få anerkjennelsen det ligger i å ha en Norgespremiere. Filmen vil jo vises hos oss samtidig som den ruller på skjermene rundt omkring ellers i verden. Ant Hill har satt endelig ferdigstilling av filmen til 16. mai og det er først da vi får se traileren. Så det er ganske ferske greier vi snakker om her! Når vi kan holde norgespremierer som denne i år - og som vi holdt i fjor med «The Moment», så er det jo ekstra stas, sier Sameien.

GLEDER SEG: Tonje Sameien er festivalsjef for stisykkelfestivalen Utflukt, og har flere nyheter på programmet for årets festival. Filmvisning er en av dem. Foto: Kristoffer H. Kippernes
GLEDER SEG: Tonje Sameien er festivalsjef for stisykkelfestivalen Utflukt, og har flere nyheter på programmet for årets festival. Filmvisning er en av dem. Foto: Kristoffer H. Kippernes

Alle sakene vi har om stisykling i Trysil finner du her

– Hvor populært er film-tilbudet på Utflukt?

– Vi prøver å møte tilbakemeldingene fra deltakerne så godt som mulig og det går igjen hvert år at demosykler, afterbike og film er det som er mest populært. I fjor hadde vi i overkant av 500 personer inne på premieren av The Moment, og jeg regner med det blir minst like fullt i år også.

Her er trailer til "Return to Earth"

– Er det andre nyheter/programnyheter som kan nevnes i samme slengen?

– Det blir selvfølgelig guidede turer og kurs – disse ligger ute på nett nå og blir tilgjengelig for salg 13. mai kl. 10.00. Vi fortsetter også med ølsmaking og ølbryggekonkurranse hvor premien er å brygge en batch med ditt eget øl sammen med Trysil Bryggeri på deres utstyr. Ellers kjører vi på med standup, musikkbingo og nerdequiz – som vi for øvrig prøver å gjøre litt mindre nerdete, men fortsatt sykkelrelevant! Eirik Ulltang kommer også og skal holde show og workshop. I år har han med seg en kompis og showriggen deres er vel omkring 300m2 – som er ganske mye større enn i fjor. Emil Carlson hadde et foredrag om fryktmestring og mental utvikling knyttet til sykling under fjorårets Utflukt og kommer til å gjøre det samme i år med en syklist som de fleste kjenner til. Personlig er jeg veldig fornøyd med at Emil stiller opp på dette. Det er noe alle trenger og som også er et veldig interessant tema når man ser effektene av det!

Les også: Nå bygges det en ny, seks kilometer lang heisbasert sti i Trysil

Interessert i stisykling? Her har vi samlet nyheter og reisereportasjer, saker om stier, stisykkeltester og turinspirasjon.  

Publisert 10. mai 2019 kl 13.30
Sist oppdatert 10. mai 2019 kl 13.30
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen