Team Terrengsykkel har vært et fast innslag de siste årene i Terrengsykkel. Ivrige syklister har fått treningsprogram og oppfølging for å jobbe med både styrker og svakheter. Sammen har vi utviklet ryttere både på mosjonistnivå, og helt opp til elitenivå. Et nytt år nærmer seg, og dermed også et nytt treningspanel. Forberedelsene er i gang, og nå søker vi deltakere til panelet. Ønsker du å lese mer om Team Terrengsykkel, finner du saker i bladet enten digitalt eller analogt, og på treningssidene på terrengsykkel.no.

 

I søknaden bør du skrive litt om deg selv, din bakgrunn, og hvorfor du ønsker å være med. Du må ha konkrete målsetninger, både hva angår tid- og plassering i ritt. Hvor god du er i dag er ikke så viktig. Om du brukte tre eller seks timer på Birken i år, eller kom på sisteplass i sportsklassen i den lokale rundbaneritt-serien har ingen ting å si. Men du må være forberedt på å være 100% dedikert, og gjøre ditt aller beste. Du må også sette av tiden som kreves til å følge et treningsopplegg.

TEKNIKK: I Team Terrengsykkel får du hjelp til å jobbe med det du sliter med! Her instruerer Ole Christian Fagerli Miriam Sivertsen på en av årets teknikkøkter. Foto: Kristoffer H. Kippernes

 

Av praktiske årsaker bør du bo i Oslo, eller i kort avstand fra Oslo, og ha mulighet til å reise hit for å delta på flere samlinger i løpet av sesongen. Vi tilbyr deg trening- og oppfølging med trener, og mer!

 

Vi er åpne for syklister som satser på både maraton, rundbane og enduro, og det er terrengsykling som står i hovedfokus hos oss. Jenter og gutter i 20-30-årsalderen oppfordres spesielt til å søke!

 

Dette må til

I fjor fikk i underkant av hundre (!) søknader. Dette er viktige egenskaper vi ser etter i søkere:

 

- Engasjement
Du har tid og lyst til å dele og formidle opplevelsene dine gjennom tekst og/eller bilder. Både gjennom artikler vi lager, og på eget initiativ.

 

- Klare målsetninger

Du har satt deg ett eller flere konkrete mål som du ønsker å oppnå. Disse kan settes i samråd med treneren før sesongen starter.

 

- Dedikasjon

Du er innstilt på å gjøre dette 100% og stå løpet ut, hele sesongen. Det fordrer at du er i stand til å planlegge og tilpasse treningsopplegget inn i hverdagen din. 

 

Hvorfor skal vi plukke ut nettopp deg? Det bør fremgå tydelig av søknaden!

 

Som i fjor er det Ole Christian Fagerli som er trener. Han har utallige seiere og pallplasseringer bak seg i både rundbane og maraton, og har vært en ivrig deltaker i 80/20-serien i enduro de siste årene. Han vet hva som skal til for å bli god, og ser frem til en ny sesong med nye syklister.  

 

Søknadsfrist er 22. november!

 

Treningspanelet starter opp allerede i desember, så send oss en e-post! redaksjon@terrengsykkel.no er adressen. Merk din mail med "Team Terrengsykkel".