Brage Vestavik i Nesbyen

Brage Vestavik brukte helga til å sykle bratt og snøfritt i Nesbyen. Se hvordan det gikk.

Sist oppdatert 31. mars 2017 kl 10.00
brage vestavik nesbyen
BRAGE VESTAVIK I NESBYEN: Brage Vestavik fikk syklet både fort og mye og isfritt i Nesbyen i helga, og føler han er godt i rute inn mot sesongstart. Foto: Trailhead Nesbyen

Med tosifrede tall på gradestokken og isfrie løyper fikk utfortalentet syklet både fort og mye i Nesbyen i løpet av helga.

Se Terrengsykkel-TV: Nesbyen med Brage 

– Nesbyen er et kjempebra sted å trene med fete løyper. Det har nesten ikke vært snø der i vinter, og det er digg å ha et sted å kjøre litt utfor på bar bakke. Siden man kan shuttle med bil til toppen, er man ikke avhengig av heis og man kan kjøre når man vil til det blir mørkt, sier Brage Vestavik.

Se også: Tilnærmet sommerføre 

– Jeg føler at jeg ligger veldig bra an fram mot sesongen. Jeg trener og sykler så mye som mulig, og storkoser meg, sier Vestavik.

Han har vært mye i Nesbyen i vinter, ettersom lite snø har gjort at det har vært nærmest sommerføre i løypene helt siden januar. Det er det for øvrig mange som har benyttet seg av gjennom vinteren.

Se også hvordan det gikk da Sindre Rustan og Simen Smestad var på studietur i Nesbyen: Øvelseskjører i NM-traséene 

 

Publisert 31. mars 2017 kl 10.00
Sist oppdatert 31. mars 2017 kl 10.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen