Bli med i treningspanelet Team Terrengsykkel!

Vi står foran en ny sykkelsesong, og en ny sesong med Team Terrengsykkel. Vil du være med, bør du lese dette!

Sist oppdatert 26. oktober 2015 kl 16.23

Les også: Alt om trening på terrengsykkel.no

Treningspanelet har vært et fast innslag gjennom sesongen de siste årene med Terrengsykkel. Ivrige syklister har fått treningsprogram og oppfølging for å jobbe med både styrker og svakheter. Et nytt år er like rundt hjørnet, og dermed også et nytt treningspanel. Forberedelsene er i gang, og nå søker vi deltakere til panelet. Ønsker du å lese mer om Team Terrengsykkel, finner du saker i bladet enten digitalt eller analogt, og på treningssidene på terrengsykkel.no.

 

10-06-07_lightboxorg
UT PÅ TUR: Treningspanelet har fellesøkter gjennom sesongen, hvor forskjellige temaer blir tatt opp. Her fra fatbiketur i Nordmarka. Foto: Kristoffer H. Kippernes

UT PÅ TUR: Treningspanelet har fellesøkter gjennom sesongen, hvor forskjellige temaer blir tatt opp. Her fra fatbiketur i Nordmarka. Foto: Kristoffer H. Kippernes

Bli med du også!

Treningspanelet starter opp allerede i desember, så sitter du på gjerdet er det på tide å hoppe ned og sende oss en e-post! redaksjon@terrengsykkel.no er adressen. Merk din mail med "søknad treningspanel".

Hvor god du er i dag er ikke så viktig, men du må være forberedt på å gjøre ditt beste, sette av tiden som kreves og følge et treningsopplegg. Av praktiske årsaker bør du bo i Oslo, eventuelt ha mulighet til å reise hit for å delta på flere samlinger i løpet av sesongen. Vi tilbyr deg trening- og oppfølging med en profesjonell trener, gratis deltakelse i noen ritt, samt mye mer!

Vi er åpne for syklister som satser på både maraton, rundbane og enduro, og det er terrengsykling som står i hovedfokus hos oss. Gutter og jenter i 20-30-årsalderen oppfordres spesielt til å søke!

Skriv gjerne i søknaden litt om deg selv, dine tidligere prestasjoner, og hvorfor nettopp du skal være med i Team Terrengsykkel! 

Søknadsfrist er 1. november!

Publisert 26. oktober 2015 kl 16.23
Sist oppdatert 26. oktober 2015 kl 16.23
annonse
Relaterte artikler
annonse

Terrengsykkel.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Kristoffer Kippernes

Kommersiell leder: Alexander Hagen