Siden første utgave av Terrengsykkel i 2005, har magasinet Terrengsykkel satt standarden for uavhengig journalistikk om terrengsykling. I velskrevne portretter møter du ildsjelene og de som pusher grensene. I reisereportasjer viser vi deg mulighetene som finnes, og gir deg inspirasjon til å sykle mer, oppsøke nye steder. Vi har faste spalter slik at du kan holde deg oppdatert på teknikk og utstyr. Grundige utstyrstester gjør at du velger riktig utstyr du kan ha lenge. 

Bestill abonnement på Terrengsykkel.

Vi belyser kontroversielle temaer og gir rom for gode argumenter. Muligheten til å sykle på de stiene du vil kan ikke tas for gitt. Vi mener at sykkelmiljøet blir sterkere, bedre opplyst og mer variert med et solid, uavhengig sykkelmagasin. Som abonnent får du med deg alt, og du er også med på sikre syklistene sin stemme. 

I tillegg til magasinet levert i postkassen, har du tilgang til hele vårt digitale arkiv. Det inkluderer alle utgivelser siden 2005 som emagasin eller i vår app, absolutt alle saker på terrengsykkel.no og guiden til noen av Norges flotteste stier, hentet fra boken Stisykling i Norge. 

Som abonnent har du samme digitale tilgang hos våre søstermagasin. Du finner også disse magasinene i vår app, og du kan logge deg inn på friflyt.no, utemagasinet.no, norsk-klatring.no og landevei.no med samme pålogging som på terrengsykkel.no.

Bestill Terrengsykkel i dag.

Noen av Terrengsykkel sine forsider