Jeg har ofte reist til Norge de siste årene for å fotografere skikjøring, fotturer, løping, og ikke minst sykling. Fjellene, fjordene og det frodige landskapet har alltid tiltalt meg og skapt en spennende kulisse for bildene mine som jeg ikke har funnet andre steder. Det er få plasser som er så spektakulære og fotogene jeg har sett gjennom mine 25 år som fotograf. 

Tidligere bodde jeg i Åre i Jämtland i Sverige, noe som gjorde reisene til Norge enkle. Selv om jeg nå har flyttet til Canada, er det alltid en glede å komme tilbake på besøk i Norge. Og det var ekstra stort å kunne dra til Norge på besøk sammen med store stjerner som Thomas Vanderham og Remi Gauvin. Jeg foreslo en skikkelig roadtrip for dem, som strakk seg gjennom Sunnmøre og Nordfjord, for å få både en variasjon med plasser for spektakulære bilder, og faktisk bra sykling. 

Ikke helt uventet ble det en uke i august med alt det august kan føre med seg. En hel del regn, temperaturer ned mot 4 grader, litt sol og mye skyer. Vi utforsket kjente og mindre kjente stier i Stranda, Liabygda, Oppstryn og Sandane. Bildene som følger gir deg forhåpentligvis inspirasjon til å dra også.