Zakka på 21. plass i Whistler

Zakarias Blom Johansen ble nummer 21 i Canadian Open Enduro. Se filmen.

Sist oppdatert 14. august 2017 kl 07.57
Zakarias Blom Johansen ble nummer 21 i Whistler. Lagvenninna Anita Gehrig (bildet) tok fjerdeplassen, og laget Ibis Cycles Enduro Race Team leder fortsatt serien sammenlagt. Foto: Enduro World Series

Zakarias Blom Johansen var 2:37.34 bak hjemmefavoritten Jesse Melamed, som vant rittet på totalt fem fartsetapper.

Blom Johansens svenske lagkollega Robin Wallner på Ibis Cycles Enduro Race Team fikk den sure fjerdeplassen, fem sekunder unna pallen, mens lagvenninna Anita Gehrig gjorde det samme i dameklassen.

Se video fra Whistler

På forrige runde, som gikk i Aspen i USA for to uker siden, måtte Blom Johansen bryte på grunn av tekniske problemer.

Topp 3 kvinner
1. Cecile Ravanel, Frankrike, 51:26.42
2. Isabeau Courdurier, Frankrike, 52:32.10
3. Katy Winton, Storbritannia, 53:46:09

Fullstendige resultater

Blom Johansen ligger dermed på 23. plass sammenlagt for sesongen etter sju runder. Så langt er niendeplassen i Irland i mai hans beste plassering i Enduro World Series.

Laget Ibis Cycles Enduro Race Team leder fortsatt serien, men ligger bare 41 poeng foran Rocky Mountain-Urge bp når kun siste runde av årets Enduro World Series gjenstår. Den arrangeres i Finale Ligure i Italia 30. september til 1. oktober.

BESTILL ABONNEMENT: Det beste TERRENGSYKKEL-innholdet hjem i postkassen.

Som abonnent på et av Fri Flyts magasiner får digital tilgang på alle plussartikler. Se for eksempel: