- 09/09/16
Se på Trysil nå!
av: Christian Nerdrum
09.09.16 08:00
STIPATRULJEN (EP4): Trysil har fått til det alt for få skidestinasjoner har prøvd før dem – å treffe et helt spekter av syklister fra nybegynner til proff, gammel som ung.

Den nybygde sykkelløypa Magic Moose teller allerede 15 000 turer i løpet av første sommer i bruk. Mye tyder på at Trysil har fått til det de prøver på. Skidestinasjonen bestemte seg for noen få år siden å satse på sykkel sommerstid, og det er for lengst avgjort at dette er nor folk vil ha.

Stipatruljen til Terrengsykkel tok turen opp til de dype skoger i Hedmarken der programleder Knut Myking får personlig guiding av kjentmann Olve Norderhaug. Bli med til Trysil Bike Arena og se hvorfor Trysil er blitt en snakkis blant syklister. Vi svinger innom den nye pumptracken, nyheter i Gullia og får et innblikk i hva som skjer fra heisen og på fjellet.

STIPATRULJEN

ÅL, HALLINGDAL

OSLO, FROGNERSETEREN

SKEIKAMPEN

TRYSIL

NESBYEN

OSLO, ØSTMARKA

DETTE ER STIPATRULJEN 

Stipatruljen reiser rundt til utvalgte plasser for å treffe lokale entusiaster som jobber for å utvikle sykkeltilbudet i Norge. Skikjører, lærer og stisyklist Knut Myking er programleder. 

Serien kommer med 6 episoder og lages av fotograf Vegard Breie i samarbeid med Terrengsykkel. 


 
 
VIS KOMMENTARFELT
abcd
I Grenserittets nye 3-dagers får alle deltakere et handikap basert på alder og kjønn, og...
abcd
Snømangel gjør at Modum Challenge 2017 blir utsatt til februar.
abcd
Oter, sel, ørn, rype og elg. Storstein og fjære, krigsskipsvrak, hopp og sprett og...
- 11/01/17
Hemsedal rendyrker beintøff-konseptet