- 22/09/15
Årets siste
av: Kristoffer H. Kippernes
22.09.15 11.45
Terrengsykkel 58 er sendt til trykk, bestill abonnement nå!

Er du ikke abonnent på Terrengsykkel? Tegner du abonnement innen utgangen av i morgen, onsdag, får du Terrengsykkel 58 i posten!

Høy spenning – livsfare?

Vi har sittet på gjerdet en stund hva angår elsykler. Nå hopper vi ut i det med begge beina. Vi har både prøvd- og skrevet om elterrengsykler i Terrengsykkel 58. Er dette det nye store?

ELEKTRISK PÅ STI: Vi har testet elterrengsykler. Hva vi syns, kan du lese om i Terrengsykkel 58. Foto: Kristoffer H. Kippernes 

 

Med full oppakning

Terrengsykkels Mikkel Soya Bølstad ble med trekløveret Stian Benkø, Sverre Muldsvor og Christian Alshus på bikepackingtur. Det ble en opplevelse han sent vil glemme, og du kan lese alt om det i Terrengsykkel.

TURKOS: Les om hvordan du kan ta tursykling til et nytt nivå i Terrengsykkel. Foto: Mikkel Soya Bølstad 

Over all forventning

Det er snart et år siden treningspanelet Team Terrengsykkel møttes for første gang og begynte sitt treningsopplegg med Ola Kjøren. Nå er rittene unnagjort, og vi oppsummerer hvordan året har gått.

 

 

Tjukkasfest

Vinteren nærmer seg med stormskritt, og vi har tatt den på forskudd. Vi har bokstavelig talt reist land og strand rundt for å teste tjukksykler. Fra snø på Sognefjellet til stier i Oslomarka, alt for å gi deg årets tjukksykkeltest med sju sykler. 

FETT PÅ FJELLET: Testpilot Per-Eivind Syvertsen på jobb for Terrengsykkel i den norske fjellheimen. Foto: Kristoffer H. Kippernes

Stibyggeren

Vi har intervjuet Bjørn André Enoksen, prosjektleder i Skullerudprosjektet.

BYGGER FOR SYKLISTER OG NATUREN: Bjørn André Enoksen er prosjektleder for Skullerudprosjektet i Østmarka i Oslo. Les hva han tenker om stier i Terrengsykkel. Foto: Kristoffer H. Kippernes

Er du ikke abonnent på Terrengsykkel? Tegner du abonnement innen utgangen av i morgen, onsdag, får du Terrengsykkel 58 i posten!


 
 
VIS KOMMENTARFELT
Spørsmål rundt slark og ulyd i bremsene, lufting av bremser og justering av dempere er blant det mange lurer på, men er redd for å gå løs på selv. Foto: Frode Kaafjeld.
Demperjustering, slark og ulyd i bremsene var blant temaene på NOTS mekkekveld.
Det er mye og grov stein i løypa der verdenscupen skal arrangeres til helga. Foto: Simen Smestad
Tre norske klare for verdenscupåpningen i utfor – i splitter ny løype.
NY STUMPJUMPER: Specialized sin klassiske stisykkel kommer nå i ny(e) versjon(er). 37 år etter førstelanseringen. Foto: Mathias Marley
Stumpjumper er selve grunnfjellet i Specialized sin sykkelkatalog. Nå lanseres en helt ny...
Dette er løypas mest kritiske punkt: Elva kan oversvømme bruene i løypa. Foto: Målfrid Vangen
- 18/04/18
Flere omlegginger i Norgescupløypene
Petter Fagerhaug fra U23-landslaget kom på 21.plass i et felt verdig en verdenscup på elitenivå. Foto: NCF
- 15/04/18
Fagerhaug beste norske i Nals