XT V-brems-håndtak

Sykkelbygging

Hvordan bygge seg en ny sykkel for mindre penger enn en ny bil

Av: Ole Publisert: torsdag 10.01.2002 00:00

Jeg fikk akkurat igjen min kjære Extralite F1 fra Italia, etter etjeg måtte sende den ned til reparasjon pga. en sveisefeil. Ramma bleliggende 4 små måneder på tollkontoret i Milano, fordi jeg ikke haddebrukt nøyaktig riktig ordlyd på Italiensk, og heller ikke brukt depåkrevde skjemaer som gikk ut av bruk i EU i 1994. Snakker omregelrytteri! Husk: Ikke bruk Posten når du skal sende ting tilItalia, bruk en speditør ala UPS, DHL etc, for de har alt å tjene på åfå ting fort igjennom papirmølla.

Men nå er ramma her, og jeg tok en haug med bilder mens jeg byggetden opp til en så lett med allikevel terrengverdig sykkel sommulig. Bare så du er advart: Jeg pusler med import av Extralite påfritiden, og derfor blir det litt vanskelig med troverdigheten når jegskriver om akkurat disse tingene. Er du redd for snikreklame, får duse en annen vei når det er bilder av Extralite-saker.

Her er all bildene fra byggeseansen.

(foto: Thomas Brynjulf Svendsen)
Vinnerfilmen fra Nesbyen

Fotograf Martin I. Dalen trakk det lengste strået i filmkonkurransen på Nesbyen Trail Camp i helgen, se vinnerfilmen her!

BILDEBONANZA FRA NESBYEN

Nesbyen har fått status som vårklassiker for stisyklister. Årets camp var intet unntak, se bildene!

Mer sti på Å i Heiane

Sørlandsklassikeren kaster seg på sti-trenden og legger i tillegg alt av klatring til terrenget i årets reviderte utgave.

Lars Granberg har brutt topp-10-barrieren i World Cup sammenheng. Han ble nummer 10 i Roc d’Ardenne i Belgia søndag. Foto: Sepura Toyota racing with Birk
Sanket sin første topp-10 i WC

Lars Granberg ble nummer 10 på det 82km lange maratonrittet Roc d’Ardenne i Houffalize i Belgia. Det lover godt inn mot EM neste helg.

En søndag i skogen

Trenger du inspirasjon til søndagsturen? Se denne nydelige filmsnutten fra filmskaper Joonas Vinnari!

Bildereportasje Helgøyatråkket

Det ble sol, snø, støv og store marginer da Norgescupen i maraton ble sparket i gang på Helgøya.