Nerroverlagets nerroverfest i Spania

Nedre Buskerud Nerroverlag har vært på sin årlige guttetur til sydligere strøk, vi har fått en liten stemningsrapport med både bilder og video.

KLINTE TIL I FINALEN: Lars Granberg sikret seg den siste pallplassen på siste etappe av 4stage MTB Lanzarote, den ekstra lange etappen på 95km, rettmessig kalt XL. Foto: Arrangøren/Bob Foy
Pallplass til Granberg på Lanzarote

Lars Granberg mørnet konkurrentene på siste halvdel av den 95km lange avslutningsetappen på 4Stage MTB Lanzarote og kjørte inn til sin første internasjonale pallplass.

TALSMANN FOR DE FETE: Terrengsykkels Kristoffer Kippernes har tatt på seg programlederrollen. Bilde: Christian Nerdrum
Ny webserie om fatbikes

FATBIKEFEBER (EP1): Tjukksykler har for alvor inntatt det norske sykkelmiljøet. Her er vår rykende ferske serie «Fatbikefeber». Se første episode!

FYSISK KREVENDE: Terrengsykkels teststi, Dragon Khan krever krefter igjen i banken og et våkent blikk. Øyvind Østvedt lurte i sivet bak Aas for å stjele kjentmannssporene til neste runde.
Hyggelig med selskap

Fine stier er aldri så fine at de ikke blir enda finere i hyggelig selskap.

INN IGJEN: Skru akslingen inn i gaffelen så lenge du ikke har forhjulet på. Foto: Kristoffer H. Kippernes
Hverdagstips: Behold akslingen

Moderne terrengsykler kommer med gjennomgående akslinger. Å miste disse er noe forbanna her. Unngå det!

STERKT FIRKLØVER: Otto Andreas Solberg, Lars Granberg, Søren Nissen og Greg Saw peiser mot både lagseier for Team iHus og sammenlagtseier for Nissen på 4Stage MTB Lanzarote. Foto: Privat
Peiser mot storeslem på Lanzarote

Etter tre av fire etapper i 4Stage MTB Lanzarote ligger laget iHus med Lars Granberg og Greg Saw an til lagseier etter at lagets stjernerytter Søren Nissen har vunnet alle etappene så langt og ligger an til sammenlagtseier.

Forsidepiken: Wade Simmons i storslagent landskap på Island. Foto: Mattias Fredriksson
Nytt Terrengsykkel i trykken - bli abonnent!

Vi har sendt årets første utgave av Terrengsykkel i trykken, og gir deg en liten smakebit på hva du har i vente!

ÅRETS RITTSYKKEL: 142X12mm bakaksling er etter hvert blitt en selvfølge også på lette rittsykler. Så også på Terrengsykkels vinner av prisen for årets rittsykkel 2014. Alle bilder: Øyvind Aas
Årskavalkade: Årets rittsykkel


Å kåre en beste sykkel er egentlig emulig, til det er det for forskjellige behov. Men noen sykler er mer spennende, nyskapende og velfungerende enn andre. Årets rittsykkel har både vært en salgssuksess og har stått for gode resultater i viktige konkurranser.

Halden CK kjører felles innetrening for ungdomsgruppa hele vinteren. Det syns Ingrid Sofie Bøe Jacobsen er langt bedre enn å tråkke alene i stua. Foto: Halden CK
Tråkker helst sammen med mange

Rulletrening er kjedelig, men blir langt bedre i godt selskap, mener Ingrid Sofie Bøe Jacobsen, som gjerne trener med hele klubben når hun må tråkke innendørs.

ELSKER EKSPEDISJONSFORMATET: Linda Treseng får ikke nok av OffroadFinnmark. I år er hun tilbake igjen, denne gang på lang løype: 70 mil over vidda. Foto: Steinar Vik
Leverer opplevelser på samlebånd

Deltakerne i OffroadFinnmark blir bitt av mer enn myggen på vidda. Mange kommer tilbake etter mer, og stadig flere nye vil prøve seg på ekspedisjonsrittet som serverer terreng med stor T.

BEITOSTØLEN FATBIKE CHALLENGE: Siste helga i februar er det duket for tjukkasfest i fjellheimen. Foto: Privat
Fatbikefest på Beitostølen

Fatbike-arrangementer popper opp over hele landet for tida. Siste helga i februar er det duket for tjukksykkelhelg på Beitostølen spekket med både ritt, utstyrsdemo og sosialt program fra ende til annen.

Åpne armer: fatbikegjengen på Lillehammer inviterer til samling med sykling på fete stier.
Tråkker opp stier for deg på Lillehammer

I skogene rundt Lillehammer har en ivrig dugnadsgjeng tråkket stier for fatbikes, nå inviteres det til helgesamling med både turer og sosialt samvær.

EPISK: Rune Høydahl (4) kjørte inn til andreplass sammenlagt på Snow Epic i Sveits, og skryter av både konseptet og gjennomføring. Foto: Snow Epic
Kondis er ferskvare

Det oppdaget både Rune Høydahl og Ole Kristian Silseth ekstra godt på motbakkerittet i Snow Epic i Sveits, en av de aller første store internasjonale fatbike-festivalene og arrangert av ingen ringere enn gutta bak Sør-Afrikas legendariske Cape Epic.

ADLET: Tom Ove Kaland og Bjørn Egil Djuphagen Svela er slått til riddere av Sufferlandria. Men det kostet. Foto: Trimeriet Flekkefjord
Slet seg til riddere av Sufferlandria

Etter nesten 11 timers sammenhengende intervalltrening ble Tom Ove Kaland og Bjørn Egil Djuphagen Svela slått til riddere av Sufferlandria, de første norske av slaget.

DUPPEDITTER: Elektrostimulasjon gjør rulleøkta grisetung uten risiko for skader. Foto: Privat
Er ikke så kompis med rulla

– Det er fordømt kjedelig å sitte på rulla. Det er varmt og du svetter og det klør, sier Morten Vaeng, som truer seg gjennom en rulleøkt i uka.

Aaron Chase opp ned i lufta på tjukksykkel

Da Pivot Cycles skulle lansere sin nye fatbike, valgte de å sende freeridelegenden Aaron Chase ut på den - i en bikepark. Se videoen her!

Skal gjøre innetrening morsomt

Ebove kombinerer elementer fra gaming med fysiske innretninger som gyroer og vandring i en sykkelsimulator som lover å gjøre innetrening til en opplevelse.

Presentert av